Екип - Vaios

Екип

ДИМИТЪР TОДОРОВ

CEO

Създаването на Компанията беше първата ми цел, с годините започнах и останалите си мечти да ги превръщам в цели и с всеки работен ден да ги изпълнявам последователно. Финалната линия за мен ще е да остана на този свят завинаги като успял човек.

СТАНИСЛАВ ФИЛИПОВ

Търговски директор

Не е достатъчно да предлагаш добри продукти, за да направиш една компания успешна. Всичко се гради на добри човешки взаимоотношения. Бизнесът не прави изключение.

ВЛАДИМИР ТОДОРОВ

Маркетинг и дизайн

Дейвид Огилви, един от бащите на модерната реклама, я определя по следния начин: "Истината. Добре казано." Като един от хората, които следят този показател, мога да кажа, че нашата най-добра реклама е в последователността на действията ни. "Истината. Добре казано." ние перифразирахме в All in One Solution, а с реализирането ни на редица проекти с грижа към нуждите на клиентите ни, показахме най-добрата реклама. Рекламата чрез действия и резултати.

Георги Малаков

Софтуерни разработки

ПЕТЪР СЪБЕВ

Софтуерни разработки

ТЕОДОР ИВАНОВ

Софтуерни разработки

Николай Атанасов

Софтуерни разработки

РАДИНА ДИМИТРОВА

Счетоводител

Щастлива съм, че съм част от екипа на Ваиос ООД! Чудесно е да виждам как идеите на колегите ми се превръщат в реалност! Вдъхновени от модерния и динамичен човек, продължаваме напред в развитието на модерните технологии и иновациите.

Биляна Грозданова

Офис мениджър

Елица Димитрова

Офис мениджър

КАЛИН СТОЕВ

Технически ръководител

Когато от малък си разглобяваш количките с дистанционно, за да видиш какво има в тях и когато вече над 7 години си се научил да боравиш с поялник, е повече от логично да се занимаваш с хардуер.

ИВАН ИВАНОВ

Технически ръководител

Идеята за професионално развитие и непрекъснато усъвършенстване, сред екип от амбициозни и млади хора, ме кара да вярвам, че съм на правилното място!

АНТОН САВОВ

Хардуерни разработки

Михаил Точев

Хардуерни разработки

ЕКАТЕРИНА ИВАНОВА

Проектант

Предизвикателство е, когато желаеш да говориш на един език с хората. Това е като да се опиташ да научиш чужд език, защото изпитваш нужда да разбираш какво говорят. Докато в един момент не осъзнаеш, че всъщност това се е превърнало в хоби и за теб то носи удовлетворение с всеки изминал ден!

АНГЕЛ НИКОЛОВ

Техник

ПЕТЪР СЕРАФИМОВ

Техник

Тони Тодоров

Търговски представител

Имате нужда от помощ?

СВЪРЖЕТЕ СЕ