Екип - Vaios

Екип

ДИМИТЪР TОДОРОВ

CEO

Създаването на Компанията беше първата ми цел, с годините започнах и останалите си мечти да ги превръщам в цели и с всеки работен ден да ги изпълнявам последователно. Финалната линия за мен ще е да остана на този свят завинаги като успял човек.

СТАНИСЛАВ ФИЛИПОВ

Търговски директор

Не е достатъчно да предлагаш добри продукти, за да направиш една компания успешна. Всичко се гради на добри човешки взаимоотношения. Бизнесът не прави изключение.

ВЛАДИМИР ТОДОРОВ

Маркетинг и дизайн

Дейвид Огилви, един от бащите на модерната реклама, я определя по следния начин: "Истината. Добре казано." Като един от хората, които следят този показател, мога да кажа, че нашата най-добра реклама е в последователността на действията ни. "Истината. Добре казано." ние перифразирахме в All in One Solution, а с реализирането ни на редица проекти с грижа към нуждите на клиентите ни, показахме най-добрата реклама. Рекламата чрез действия и резултати.

Георги Малаков

Софтуерни разработки

ПЕТЪР СЪБЕВ

Софтуерни разработки

ТЕОДОР ИВАНОВ

Софтуерни разработки

Николай Атанасов

Софтуерни разработки

РАДИНА ДИМИТРОВА

Счетоводител

Щастлива съм, че съм част от екипа на Ваиос ООД! Чудесно е да виждам как идеите на колегите ми се превръщат в реалност! Вдъхновени от модерния и динамичен човек, продължаваме напред в развитието на модерните технологии и иновациите.

КРИСТИНА НИКОЛОВА

Офис мениджър

Повечето хора погрешно мислят, че работата не може и не трябва да бъде удоволствие.Когато човек е направил точните избори, открива, че да станеш сутрин и да отидеш на работа не е усилие.

Биляна Грозданова

Офис мениджър

Елица Димитрова

Офис мениджър

КАЛИН СТОЕВ

Технически ръководител

Когато от малък си разглобяваш количките с дистанционно, за да видиш какво има в тях и когато вече над 7 години си се научил да боравиш с поялник, е повече от логично да се занимаваш с хардуер.

ИВАН ИВАНОВ

Технически ръководител

Идеята за професионално развитие и непрекъснато усъвършенстване, сред екип от амбициозни и млади хора, ме кара да вярвам, че съм на правилното място!

АНТОН САВОВ

Хардуерни разработки

Михаил Точев

Хардуерни разработки

ЮЛИЯН ПРОЙКОВ

Проектант

Стойностните резултати са предшествани от Яснота и Подготовка! Дори самият Ейбрахам Линкълн ме подкрепя с думите си: Ако имах 6 часа да отсека едно дърво, първите 4 бих отделил в точене на брадвата!

ЕКАТЕРИНА ИВАНОВА

Проектант

Предизвикателство е, когато желаеш да говориш на един език с хората. Това е като да се опиташ да научиш чужд език, защото изпитваш нужда да разбираш какво говорят. Докато в един момент не осъзнаеш, че всъщност това се е превърнало в хоби и за теб то носи удовлетворение с всеки изминал ден!

АНГЕЛ НИКОЛОВ

Техник

ПЕТЪР СЕРАФИМОВ

Техник

Атанас Вълчев

Техник

Михаил Чонос

Техник

Димитър Димитров

Търговски представител

Тони Тодоров

Търговски представител

Имате нужда от помощ?

СВЪРЖЕТЕ СЕ