Екип - Vaios

Екип

ДИМИТЪР TОДОРОВ

CEO

Създаването на Компанията беше първата ми цел, с годините започнах и останалите си мечти да ги превръщам в цели и с всеки работен ден да ги изпълнявам последователно. Финалната линия за мен ще е да остана на този свят завинаги като успял човек.

СТАНИСЛАВ ФИЛИПОВ

Търговски директор

Не е достатъчно да предлагаш добри продукти, за да направиш една компания успешна. Всичко се гради на добри човешки взаимоотношения. Бизнесът не прави изключение.

Георги Малаков

Главен софтуерен разработчик

Полина Петрова

Административен директор

РАДИНА ДИМИТРОВА

Счетоводител

Щастлива съм, че съм част от екипа на Ваиос ООД! Чудесно е да виждам как идеите на колегите ми се превръщат в реалност! Вдъхновени от модерния и динамичен човек, продължаваме напред в развитието на модерните технологии и иновациите.

Александра Гецковска

Офис мениджър

Повечето хора погрешно мислят, че работата не може и не трябва да бъде удоволствие.Когато човек е направил точните избори, открива, че да станеш сутрин и да отидеш на работа не е усилие.

ВЛАДИМИР ТОДОРОВ

Маркетинг и дизайн

Дейвид Огилви, един от бащите на модерната реклама, я определя по следния начин: "Истината. Добре казано." Като един от хората, които следят този показател, мога да кажа, че нашата най-добра реклама е в последователността на действията ни. "Истината. Добре казано." ние перифразирахме в All in One Solution, а с реализирането ни на редица проекти с грижа към нуждите на клиентите ни, показахме най-добрата реклама. Рекламата чрез действия и резултати.

АНТОН САВОВ

Главен хардуерен разработчик

ЕКАТЕРИНА ИВАНОВА

Проектант

Предизвикателство е, когато желаеш да говориш на един език с хората. Това е като да се опиташ да научиш чужд език, защото изпитваш нужда да разбираш какво говорят. Докато в един момент не осъзнаеш, че всъщност това се е превърнало в хоби и за теб то носи удовлетворение с всеки изминал ден!

КАЛИН СТОЕВ

Технически ръководител

Когато от малък си разглобяваш количките с дистанционно, за да видиш какво има в тях и когато вече над 7 години си се научил да боравиш с поялник, е повече от логично да се занимаваш с хардуер.

Стефан Стефанов

Технически ръководител

Имате нужда от помощ?

СВЪРЖЕТЕ СЕ