Екип - Vaios

Екип

ДИМИТЪР TОДОРОВ

CEO

Създаването на компанията беше първата ми цел, с годините започнах мечтите си да ги превръщам в цел и с всеки работен ден да изпълнявам целта си, а именно да останеш на този свят завинаги като успял човек.

СТАНИСЛАВ ФИЛИПОВ

Търговски директор

Не е достатъчно да предлагаш добри продукти, за да направиш една компания успешна. Всичко се гради на добри човешки взаимоотношения и бизнесът не прави изключение.

ВЛАДИМИР ТОДОРОВ

Маркетинг директор

"Дейвид Огилви (David Ogilvy), един от бащите на модерната реклама я определя по следния начин: "Истината. Добре казано." Като един от хората, които следят този показател, мога да кажа, че нашата най-добра реклама е последователността на действията в подкрепа на това твърдение. "Истината. Добре казано." ние перифразирахме в All in One Solution, а с реализирането ни на редица проекти с грижа към нуждите на клиентите ни, показахме най-добрата реклама. Рекламата не на обещанията, а на действията."

Георги Малаков

Софтуерен специалист

ПЕТЪР СЪБЕВ

Софтуерен специалист

РАДИНА ДИМИТРОВА

Счетоводител

Щастлива съм, че съм част от екипа на Ваиос ООД! Чудесно е да виждам как идеите на колегите ми се превръщат в реалност! Вдъхновени от модерния и динамичен човек, продължаваме напред в развитието на модерните технологии и иновациите.

ПОЛИНА ПЕТРОВА

Офис мениджър

Прекрасно е, когато работата ти не е само задължение и отговорност, а също и удоволствие от срещите с екип професионалисти, с които вече работите като едно цяло. Благодарна съм за възможността четвърта година да работя с хора, които ме ценят и уважават така, както и аз тях.

КРИСТИНА НИКОЛОВА

Офис мениджър

Повечето хора погрешно мислят, че работата не може и не трябва да бъде удоволствие.Когато човек е направил точните избори, открива, че да станеш сутрин и да отидеш на работа не е усилие.

КАЛИН СТОЕВ

Технически ръководител

Когато от малък си разглобяваш количките с дистанционно, за да видиш какво има в тях и когато вече над 7 години си се научил да боравиш с поялник, е повече от логично да се занимаваш с хардуер.

ИВАН ИВАНОВ

Технически ръководител

Идеята за професионално развитие и непрекъснато усъвършенстване, сред екип от амбициозни и млади хора, ме кара да вярвам, че съм на правилното място!

АНТОН САВОВ

Хардуерни разработки

Станчо Стоянов

Хардуерен специалист

Без амбиция нищо не започва, а без труд нищо не завършва. Правя това, което харесвам и по този начин чувството, че работя "отсъства".

ЮЛИЯН ПРОЙКОВ

Проектант

Стойностните резултати са предшествани от Яснота и Подготовка! Дори самият Ейбрахам Линкълн ме подкрепя с думите си: Ако имах 6 часа да отсека едно дърво, първите 4 бих отделил в точене на брадвата!

ЕКАТЕРИНА ИВАНОВА

Проектант

Предизвикателство е, когато желаеш да говориш на един език с хората. Това е като да се опиташ да научиш чужд език, защото изпитваш нужда да разбираш какво говорят. Докато в един момент не осъзнаеш, че всъщност това се е превърнало в хоби и за теб то носи удовлетворение с всеки изминал ден!

ИВО БОРИСОВ

Хардуерен специалист

НЕНКО ДЕЛЕВ

Хардуерен специалист

АНГЕЛ НИКОЛОВ

Хардуерен специалист

ПЕТЪР СЕРАФИМОВ

Хардуерен специалист

ТЕОДОР ИВАНОВ

Софтуерен специалист

Имате нужда от помощ?

СВЪРЖЕТЕ СЕ