Първият Смарт Фитнес в България - Vaios

Първият Смарт Фитнес в България ( Варна, България )

Велдим завърши новият си Smart проект с поръчков хардуер и софтуер, създадени специално за клиента. Поръчката бе за новият свръхмодерен фитнес-център във Варна – FitnessLine. При изграждането на хардуерната и софтуерната система, изцяло произведени от Велдим, smart системата обедини в единно управление на система за контролиране на използваните услуги, достъпа до помещенията, включително душовете, чрез интегриране на виртуални кредити.

На контролните тъч скрийн монитори всеки клиент може да провери колко кредита има, история на използваните кредити, да провери дневната си програма за тренировка и други. Всичко това става с просто чекиране на кривната на вграденият в монитора четец. Системата автоматично влиза с неговия профил и зарежда данните му.

Към управлението на софтуера включихме и контрола на изграденото от нас видеонаблюдение, както и удобната, модерна счетоводна
основа на Centryl-софтуера, предлагащ удобен контрол на клиентите.
Системата включва изработката и инсталацията на специални по форма четци за контрол на душовете. За първи път четци за контрол на достъпа се вграждат и в огледалата на съблекалните. Чрез тях клиентите отключват безконтактно шкафчето си.
За да отворите шкафчето си е нужно просто да чекирате гривната си на четците, които са вградени в огледалата в съблекалните. Системата автоматично ви разпознава и отваря вашето запазени шкафче.

Уникална за България е и системата за разпределяне на шкафчетата. При първоначално чекиране от страна на клиента системата автоматично му дава номер на шкафче. То остава на негово разположение до края на тренировката.

Изцяло web базираната система позволява клиентите да презареждат картата си чрез интернет, както и на място на рецепцията. Тъч скрийн мониторите, с вграден четец за контрол на достъпа предоставят информация за транзакциите и тренировките на клиента. Към акаунта на всеки клиент може да се качи график за тренировките и индивидуална програма, която е лесно достъпна в залата и в интернет.

Кредитите могат да бъдат заредени в профилът ви от сайта или на рецепцията в самия фитнес. Благодарение на web базирания софтуер имате контрол и поглед над всички транзакции. Можете да запазвате час за специализирана тренировка, да направите собствен календар с тренировки.
Клип с демонстрация на системата можете да следите в нашият YouTube канал

Смарт фитнесът е най-иновативният до този момент на българския пазар. Невероятна система, която се грижи за комфорта на посетителите и същевременно дава контрол над бизнеса за собствениците.

120 кв.м. 30 дни

Софтуер за следене на работния ден за Klips / София

София, България
  • Контрол на работно време
  • Поръчкова система
24 месеца

Умна къща във вилна зона Панчaрево

Панчарево (София), България
  • Алармена система
  • Видеонаблюдение
  • Електроинсталации
  • Контрол на достъп
  • Система умен дом
  • Умен дом
  • Умно Напояване
  • Умно Осветление