Услуги - Vaios

Услуги

Изграждаме Smart системи, сложни за изпълнение инженерингови проекти или бутикови системи по идея на клиента.

С поемането на неизпълнявани до този момент задачи, отиваме до крайности, в които нашите нестандартно мислещи, високо квалифицирани експерти в производството иновират и буквално творят.

 • Дизайн и проектиране

  Предлагаме проектиране на всички видове електроинсталации и системи за сигурност. Професионалното проектиране е в основата на всеки успешно реализиран обект. Правилният проект гарантира максимална функционалност и добро изпълнение на системите.

  НАУЧИ ОЩЕ
 • Електрически инсталации

  Предлагаме доставка и монтаж на всички видове електро инсталации. Асемблиране на табла и рак шкафове. Направа на СКС мрежи и инсталации.

  НАУЧИ ОЩЕ
 • Производство

  Разполагаме със собствено производство и лаборатория. То обхваща почти всички системи за сигурност: Видеонаблюдение, Контрол на достъпа и работното време, Сигнално охранителни системи, Паркинг системи и т.н. Ние разработваме и проекти по задание на клиента и микропроцесорни изделия (инженеринг).

  НАУЧИ ОЩЕ
 • Доставка и Монтаж

  Безаварийното транспортиране на отделните елементи до обекта за монтирането им. След това системата се нуждае от инсталиране, настройка, калибриране, сервиз . Ние отделяме време за сериозно обучение и усъвършенстване на монтажните си екипи, което ни дава възможност да изграждаме качествено проектите.

  НАУЧИ ОЩЕ
 • Обслужване и поддръжка

  Ние предлагаме периодична поддръжка, което се осъществява от квалифицира-ните специалисти на софтуерният отдел

  НАУЧИ ОЩЕ
 • пожароизвестяване

  Поддържане и профилактика на пожароизвстителни системи, пожарогасители и пожарни кранове

  Поддръжката и профилактиката на пожароизвестителните системи заедно с пожарогасителите и противопожарните кранове е установена по закон, и бива извършвана от лицензирани фирми по ЗМВР.

  НАУЧИ ОЩЕ
какво казват за нас

Мнения от клиенти

За нас всеки изпълнен обект е една победа. Референциите, които получаваме са писмено доказателство за успешните партньорства, които създаваме. Работим с най-големите и реномирани строителни фирми в България. Изпълняваме проекти на българска територия и в чужбина. Искаме да благодарим на всички наши клиенти и партньори за доверието, което са ни гласували. Щастливи сме, че сме го оправдали.

Сирма Гичева
Стар Пропърти Мениджмънт

Оправдаха гласуваното ни доверие, с което с удоволствие бихме препоръчали компанията, като надежден и коректен партньор

Светлозар Рангелов
Главболгарстрой АД - Косово

Професионално изградена DMS система с висококвалифицирани специалисти много качествени материали - Благодарим!

Пламен Грандев
Нямуно Банга

Считаме че разполагат с техника и кадри от високо ниво и че са квалифицирани да извършват следните дейности: Видеонаблюдение, Контрол на достъп, Пожаройзвестяване, Сигнало охранителна система, Електроинсталции

Искате да разбере повече ?

СВЪРЖЕТЕ СЕ