Производство - Vaios

Производство

VAiOS е високотехнологична и иновативна компания. Една от малкото, които имат собствено производство на софтуерни и хардуерни продукти, които да се изработват по задание на клиента. Не само функционално, но и визуално. Можем да предложим производство на  хардуерни и софтуерни продукти, които да са брандирани по ваш дизайн или да изработим дизайн специално за вас. Опитът и традициите, които имаме за повече от десет години, ни дават увереност, че можем да ви съдействаме с правилното планиране, проектиране, изработка и производство на желания от вас продукт.

произвиодство

Лаборатория и производствена линия

В хардуерно отношение разполагаме със собствена лаборатория и производствена поточна линия за електроника. В нашата лаборатория осъществяваме вашите идеи, тестваме ги и ги предаваме към производството. VAiOS произвежда и серийни продукти, като системата ни за контрол на достъп например.

Лабораторията ни е снабдена с високо технологична и качествена апаратура, която преминава през специална процедура по сертификация. Производствената линия е снабдена с всички необходими машини за изработването на модерни и иновативни продукти. Машинното обезпечение на производството е на високо ниво, като VAiOS притежава собствена поточна линия.

Собствен дизайнерски отдел за производство

Нещо, което ни отличава, е че имаме собствен дизайнерски отдел за електронни платки и продуктите които правим. Софтуерният ни екип със състои от млади и висококвалифицирани специалисти. Ние пишем на един от най-бързо развиващите се езици за програмиране-DART. Той се разработва от екипа на GOOGLE.

производство

Това, което ни прави уникални, е че имаме собствен фреймуърк (framework) под марката Vaios. Това ни дава възможност да сме изключително гъвкави във възможностите си за софтуерни разработки и софтуерни решения. Обхванали сме всички процеси по създаването на уникални продукти и реализирането на успешни проекти. От дизайн на хардуер, през програмиране чрез писане на код до визуализация на софтуерни продукти и производство на хардуерна техника. За всичко това предлагаме и поддръжка и съдействие в работата.

Ако имате нестандартни идеи, за които ви е трудно да намерите готови решения на пазара – ние сме насреща да ви помогнем.

Имате нужда от помощ?

СВЪРЖЕТЕ СЕ