Софтуер за заведения, ресторанти и магазини - Vaios

Софтуер за заведения, ресторанти и магазини

Софтуера за управление на заведения ресторанти и магазини предствалява съвкупност от 2 панела – админ панел за управление на целия бизнес процес и клиентски панел, който е според нуждите за обекта.

Системата за управление на заведения представлява хардуерно и софтуерено решение, което осигурява автоматизация на всички процеси, свързани с обслужването на клиентите. Чрез системата лесно и бързо ще предложите обслужване на гостите на заведението. Иновацията е, че процесите от поръчката до плащането се осъществяват във виртуална среда. Сервитьорите комуникират с клиентите и кухнята и онлайн, което премахва възможностите за объркани поръчки и оставя „вкусът“ от приятното прекарано време.

VAiOS Hotel System

Храненето е едновременно социално и интимно преживяване. Тогава човек често намира уединение и време, в което да помисли за важните неща от деня или да не мисли за нищо. Това е една от причините, поради които разработихме систематa за управление на заведения. Тя обслужва клиентите, като минимално ангажира посетителите с персонала.