Софтуер за умен дом и умен офис - Vaios

Софтуер за умен дом и умен офис

Софтуер за умен дом/Smart Home или умен офис  е създаден отново на framework (фреймуърк) centryl, както всички други софтуерни продукти VAiOS. Софтуерът за умен дом и умен офис представлява web-базирана платформа. Тя обединява иновациите, които с годините сме разработили и модернизирали. Модерният дом в днешно време това е умният дом/офис. Умен дом (Smart Home) е част от Internet of Things ( IoT )- най-бързо развиващият се сегмент от високите технологии. Това е мрежа от свързани уреди, които ни осигуряват бърз, удобен, ефективен и лесен начин на контрол. При това във всички аспекти на домашният и работният ни уют.

Ние от VAiOS наблягаме изключително много върху сигурността на нашите софтуерни продукти. Разработения софтуер за умен дом и умен офис не прави изключение. Той отново стъпва на добре проверените и  познати технологии за криптиране на хардуерните ни продукти. Има защитата с SSL протоколи, взаимствани от банковите софтуери, което прави продукта непробиваем. Този софтуер за умен дом и умен офис е с внедрено “машинно самообучение”, което спомага продуктът ни да се превърне в наистина умен дом.

“Когато преди 3 години събрах колегите и избрах екипа на Умен дом VAiOS им казах, че умен дом не означава да светваш лампата през телефона си. Tой трябва да е много повече. Необходимо беше да дадем система, която да напътства и да предлага решения за максимална ефективност на дома или офиса. Решения, които да облекчат натовареното ежедневие.”- Димитър Тодоров, изпълнителен директор на VAiOS

Предимства и ефективност на софтуер за умен дом

Днес имаме такъв продукт. Немалка част от него е вложено в този софтуер за умен дом и умен офис. Продуктът, който създадохме за тези 3 години е нещо уникално при системите за умен дом.

  • Мисли вместо вас като ефективно намалява разходите;
  • Определя коя температура е по-добра за вас според различните критерии за оценка на външната и вътрешна среда;
  • Вашата smart home система може да бъде програмирана изцяло спрямо начина ви на живот;
  • Тя винаги си е у дома (в офиса) и помни вашите предпочитания – когато пуснем нова система софтуерът за Умен дом VAiOS e като малко дете. Той не знае нищо за вас, но с времето, следейки действията и навиците ви, той ви опознава и става като вас. Нещо повече системата започва да копира собственика си с тази разлика, че не бърка, не прави нормалните човешките грешки, като ,,забравих да изключа ютията“. При възникнала такава ситуация софтуера проследява на база предишни ситуации колко време средно сте ползвали ютията. След това ви изпраща известие “Да спра ли ютията?” и ако няма никой вкъщи автоматично я спира.

Сигурност и удобство с умен дом

В умен дом VAiOS наблягаме и на това да премахнем безбройните ключове от джобовете и чантите. Докато четете тези редове направете опит да преброите колко ключа имате? А сега да ви кажем, че с умен дом VAiOS ще носите само един чип. Но може дори и без него! А  само с вашия смарт телефон. Невероятното е, че и сигурността на вашия дом или офис също се повишава. Не тайна, че за опитните крадци няма неразбиваема ключалка. Спасението е контрол на достъп с умен дом VAiOS. Ние сме компилирали хардуерната сигурност със софтуерната. Резултата, които  сме постигнали:навсякъде, където сме инсталирали наши системи за контрол на достъп или умен дом няма никакви пробиви или вандалски прояви.

Умен дом VAiOS  не просто лукс в днешно време, а необходимост. Благодарение на затворения ни производствен процес– хардуер и софтуер, можем да ви предложим висококачествения ни продукт- умен дом VAiOS  на изключително добра и атрактивна цена. Софтуер за умен дом VAiOS е тази част от продукта, която се вижда от клиента. Обърнали сме сериозно внимание на това да можем да предложим индивидуален дизайн, отговарящ на представите и нуждите на клиентите ни. Разбира се, като производители на хардуера той също може да бъде гравиран по желание на клиента. Това, което получавате със системата умен офис VAiOS е вградената и функционалност за следене и контрол на работното време , както и алармени датчици.