Софтуер за умен дом и умен офис - Vaios

Софтуер за умен дом и умен офис

Софтуерът за Умен дом/Smart Home или Умен офис е създаден отново на нашият фреймуърк (Framework), както всички други VAiOS софтуерни продукти.

Софтуерът за Умен дом и Умен офис представлява Web-базирана платформа. Тя обединява иновациите, които с годините сме разработили и модернизирали. Модерният дом в днешно време е Умният дом/офис.

House Large

Ние от VAiOS наблягаме изключително много върху сигурността на нашите софтуерни продукти.

Разработения софтуер за Умен дом и Умен офис не прави изключение. Той отново стъпва на добре проверените и познати технологии за криптиране на хардуерните ни продукти. Има защитата с SSL протоколи, взаимствани от банковите софтуери, което прави продукта непробиваем. Този софтуер за Умен дом и Умен офис е с внедрено “машинно самообучение”, което спомага продуктът ни да се превърне в наистина Умен дом.

Умен дом (Smart Home) е част от Internet of Things ( IoT ) – най-бързо развиващият се сегмент от високите технологии. Това е мрежа от свързани уреди, които ни осигуряват бърз, удобен, ефективен и лесен начин на контрол във всички аспекти на домашният и работният ни уют.

Със Smart Home системите на VAiOS нямате нужда от безброй ключове по джобовете и в чантата си.

Със нашата система ще носите само един чип. Дори той няма да ви е нужен, можете да влизате и с телефона си. Невероятното нещо е, че сигурността на вашия дом или офис също се увеличава. Не е тайна, че няма нечуплива ключалка за оптните крадци.

Решението е VAIOS SMART Home контрол на достъп. Допълнихме хардуерната защита със софтуер. Резултатът, който постигнахме – навсякъде, където сме инсталира нашите системи за контрол на достъпа или умен дом, няма пробиви или вандализъм.

Security illustration

Projects illustration

Сигурност и удобство с умен дом

Във VAiOS умен дом наблягаме и на това да премахнем безбройните ключове от джобовете и чантите. Докато четете тези редове направете опит да преброите колко ключа имате. А сега да ви кажем, че с VAiOS умен дом ще носите само един чип. Но може дори и без него! А само с Вашия смарт телефон.

Невероятното е, че и сигурността на Вашия дом или офис също се повишава. Не е тайна, че за опитните крадци няма неразбиваема ключалка. Решението е контрол на достъп с VAiOS умен дом. Компилирали сме хардуерната сигурност със софтуерната. Резултата, който сме постигнали: навсякъде, където сме инсталирали наши системи за контрол на достъп или умен дом, няма никакви пробиви или вандалски прояви.

Предимства и ефективност на софтуер за умен дом

  • Мисли вместо Вас, като ефективно намалява разходите;
  • Определя коя температура е по-добра за Вас, според различните критерии за оценка на външната и вътрешна среда;
  • Вашата Smart Home Cистема може да бъде програмирана изцяло, спрямо начина ви на живот;

Тя винаги си е у дома (в офиса) и помни Вашите предпочитания – в началото софтуерът VAiOS Умен дом e като малко дете. Той не знае нищо за Вас, но с времето, следейки действията и навиците Ви, той Ви опознава и става като Вас. Нещо повече – системата започва да копира собственика си с тази разлика, че не бърка, не прави нормалните човешките грешки, като ,,забравих да изключа ютията“. При възникнала такава ситуация софтуера проследява колко време средно сте ползвали ютиятана база предишни ситуации. След това Ви изпраща известие “Да спра ли ютията?” и ако няма никой вкъщи автоматично я спира.

VAiOS Умен дом не е просто лукс в днешно време, а необходимост. Благодарение на затворения ни производствен процес – хардуер и софтуер, можем да Ви предложим висококачествения ни продукт – „VAiOS умен дом“ на изключително добра и атрактивна цена.

Софтуер за VAiOS Умен дом е тази част от продукта, която се вижда от клиента. Обърнали сме сериозно внимание на това да можем да предложим индивидуален дизайн, отговарящ на представите и нуждите на клиентите ни. Разбира се, като производители на хардуера, също може да бъде гравиран по желание на клиента. Това, което получавате със системата VAiOS умен офис е вградената ѝ функционалност за следене и контрол на работното време , и алармени датчици.