ERP софтуер - Vaios

ERP софтуер

ERP софтуер системата на VAiOS e cloud-базиран бизнес софтуер, изграден с фреймуърк (framework) „Centryl“. Софтуерът синхронизира всички бизнес процеси. Това дава бизнес инструмент в ръцете на управителите от ново поколение. Нашето мото All in One Solution (всичко с едно решение) в сферата на автоматизацията ни поведе по пътя на изгрждането на ERP софтуер, който да отговаря на нуждите на клиента – бизнеса.

ERP софтуер

Това, че  ERP софтуер системата е базирана на наш собствен фреймуърк, позволява нейното конфигуриране с функционалностите желани от клиента. Без излищни натоварващи системата възможности, които няма да ви влязат в употреба. Системата има възможности за:

  • Заприхождаване на стока в неограничен брой складове;
  • Пълен контрол над наличностите;
  • Поддържате връзка с Вашите доставчици, клиенти, фирми и куриери чрез CRM модулът, изграден в системата;
  • Асемблиране, производство с рецептурник, планиране или изграждане на индивидуални решения;
  • Имате достъп до справки в реално време, за да следите развитието на Вашия бизнес във всеки един момент;
  • Надеждни архиви от доставки, продажби, фактури и други;
  • Получавате бърз начин за намиране на съответен документ;
  • Имате възможност да продавате през вградения онлайн магазин, ПОС терминал или свързващите модули с Ebay, Amazon и други.

 

Достъп до ERP софтуер

VAiOS ERP софтуер, работи чрез достъп на потребителя до неговия акаунт. Отново сигурността е подсигурена чрез SSL комуникацията, влагана във всеки продукт на VAiOS, което подсигурява надеждна защита на най-високо ниво.

ERPсофтуер Достъпът до всеки VAiOS ERP софтуер е през интернет, което улеснява процеса на поддръжка, защото не налага посещение на обекта, а всичко може да се случва от разстояние с технологии от 21 век. След като въведете в адресната лента на  браузъра ви,  електронния адрес на вашият ERP софтуер, влизате в системата с вашето „потребителско име” и „парола”.

Табло за управление-Dashboard на ERP софтуер

Таблото за управление(Dashbord-ът) на VAiOS ERP софтуер е многофункционален начален екран. С един поглед можете да разберете всичко случващо се с вашия бизнес. Там имате различни по вид графики. Всеки отделен акаунт е с различен достъп до данни, което се определя от позицията на служителя в организацията. Според достъпа до данни на всеки акаунт, изобразяваните графики имат различна конфигурация и предназначение. Те могат да дават необходимата за служителя информация за неговата дейност или отговорностите му в организацията. Визуализацията на dashboard-a зависи и от това през какво устройство достъпвате до профила си: персонален компютър, таблет или смартфон.
Освен графиките и цифровите стойности, който ви предоставя Dashbord-ът на ERP софтуер, вие имате възможност и да правите анализи за развитието на бизнеса за избрани от вас периоди.

Възможности и управление на ERP софтуер

Поредицата от менюта на модула, ви дават огромни възможности да обследвате и настройвате всички физически детайли на обекта, отразени в софтуера като например:

Потребители на софтуера

Можете да създавате профили на вашите служители, които ще оперират с ERP софтуер системата.През една обща web-базирана платформа могат да работят едновременно неограничен брои хора. За да не нарушават йерархичните процеси в бизнеса или организацията, в софтуера има възможност за всеки потребител да бъде определено нивото  му на достъп. Това става от меню „Потребителски групи”;

Продукти и Категории, Склад, Контрактор

Можете да управлявате  различни функционалности за подреждане на вашата продуктова гама, да въвеждате и търсите продукти като ги селектирате по характеристики. Да обработвате информацията за складовите продукти и наличности, като имате възможност за неограничен брой складове, заприхождаване по складове, трансфериране между складовете и ревизиране по складове и други;

Ревизии на складовите наличности

Всеки бизнес периодично се налага да извършва ревизии на наличностите си, за да отстранява натрупани количествени грешки, да извършва корекции в тях и както и да проверява лоялността на служителите си. VAiOS ERP софтуер има опцията да прави ревизии;

Архив на извършените ревизии

Софтуерът съхранява и база данни на извършваните ревизии, за да можете да следите тенденциите на разминавания между реалните и видените наличности и с тази информация да анализирате и подбирате следващите си бизнес стъпки;

Контрактор

През този модул вие въвеждате база данни за вашите клиенти и партньори, с които впоследствие ще имате бизнес взаимоотношения, преминаващи през софтуера, като поръчки, продажби и фактуриране;

API – Прехвърляне на данни от/към ERP софтуер

Тази опция може да ви спести продължителното въвеждане на данни ръчно като осъществи връзка между софтуера и конкретно устройство.След което според исканите от вас неща, прехвърли готова база данни и информация директно в паметта на софтуера. Чрез API опцията имате възможност да прехвърляте данни от други устройства към базата данни на софтуера, както и да изтегляте база данни от софтуера на друго устройство;

Клиенти

Можете да добавяте клиентите на вашия бизнес, можете да виждате списъка с вашите клиенти. Търсенето в списъка с клиенти е улеснено с търсачки. Софтуерът разполага също с бутон „Export”. Посредством него можете да вадите базата данни за клиентите в различни формати: excel, pdf и други; като впоследствие да ги интегрирате таблицата клиенти, за да можете да ги използвате в други софтуери с маркетингова цел;

Доставчици

С меню „Доставчици” имате поглед върху фирмите, с които си партнирате и които доставят стоки или услуги за вашия бизнес. Въведени в ERP софтуер вие можете да следите разходите за бизнеса си.

Заявяване на куриер

Тук имате възможност да въвеждате база данни за куриери, а в последствие да обвържете софтуера с куриерска платформа, за да можете да заявявате куриери директно чрез меню „Заявки”

Управление на повече от една фирма с ERP софтуер

VAiOS ERP софтуера има възможност да менажира повече от една фирма като обслужва всички менюта. Разпределението на фирмите не е според акаунти (може да бъде програмирано и по този начин), а се извършва за всички фирми, като преди финализиране на конкретния процес: поръчки, продажби, фактуриране и т.н.; служителят, трябва да избере фирма през която да се извърши конкретната дейност.

Изпращане на фирмен e-mail

Можете да изпращате мейли конкретно до клиенти и партньори (доставчици), като използвате изградената база данни от менютата.  Така си осигурявате и наблюдавана комуникация на служителите си с клиенти и доставчици.

Продажби

Това модулът във VAiOS ERP софтуер, който е занимава с най-ангажиращата част от бизнеса, а именно обслужването на клиентите. През този модул можете да отправяте оферти към настоящи и потенциални клиенти. Да правите продажби и издавате фактури за осъществените продажби. Също така може да получавате анализи на финансовите и количествените параметри от осъществените сделки, както и наблюдение на архива от сделки и издавани фактури.

ЧАТ функция през ERP софтуер

Чат системата е най- иновативния ни модул. Тя не е просто онлайн разговори между потребителите на системата, а съвкупност от различни функционалности.

Ползи и предимства на ERP софтуер

При създаването на VAiOS ERP системата и нейния интерфейс, ние заложихме на логични последващи действия, идентични за всеки бизнес. Софтуерното автоматизиране на процесите във вашата компания ще ви позволят да определите къде са слабите ви звена, къде има нужда от повече хора, обучения или други методи за подобряване на работата. Ще видите всяко забавяне в работата на служителите ви. Ще получите ясна представа за средствата, които изразходвате и получавате, както и възможностите за тяхната оптимизация. Служите на компанията ще имат най-добрия метод за проверка на качеството и подобряване на работната си среда. ERP софтуерната система не може да бъде манипулирана от работниците ви и по този начин вие ще следите какво реално се случва на всяко едно ниво (във всеки отдел) на компанията.

Автоматизираните процеси пък ще подпомогнат счетоводството, човешките ресурси и другите ви отдели. Благодарение на това, че всички документи, транзакции и процеси се пазят на едно място, вие имате бърз и лесен начин да откривате и съхранявате информация. Това от своя страна спестява време, усилия, средства, хартия. Това, че сме производител на софтуерни решения прави системите ни изключително гъвкави. Възможно е обединение на различни модули за управление на бизнеса и комбинирането им със системи за контрол на достъпа и работното време, автоматизация на офиса, производството и предприятието. Работата в единна среда позволява различни извадки, лесен и достъпен контрол и мониторинг.

За да научите къде намират приложение съвременните системи за контрол на достъп и работно време, какво осигуряват и какви проблеми решават прочетете нашата статия- Необходимост ли са съвременните системи за контрол на достъп и работно време?

Ако искате да ви помогнем за оптимизацията и софтуерното обезпечение на вашия бизнес или се нуждаете от консултация и допълнителна информация, не се колебайте да  свържете се с нас. Можете и да ни оставите запитване като натиснете бутона -„Поискай оферта“ на началната ни страница. Нашите мениджъри с удоволствие ще Ви посъветват и ще помогнат при избора на най-добрия вариант подходящ за вашия случай.