ERP софтуер - Vaios

ERP софтуер

 

ERP софтуер системата на VAiOS e cloud-базиран бизнес софтуер, изграден с фреймуърк (framework) „Centryl“. Софтуерът синхронизира всички бизнес процеси. Това дава бизнес инструмент в ръцете на управителите от ново поколение. Нашето мото All in One Solution (едно решение за всичко) в сферата на автоматизацията ни поведе по пътя на изграждането на ERP софтуер, който да отговаря на нуждите на клиента – бизнеса.

 

 

ERP софтуер

Това, че  ERP софтуер системата е базирана на наш собствен фреймуърк, позволява нейното конфигуриране с функционалностите желани от клиента. Без излишни натоварващи системата възможности, които няма да ви влязат в употреба. Системата има възможности за:

 • Заприхождаване на стока в неограничен брой складове;
 • Пълен контрол над наличностите;
 • Поддържате връзка с Вашите доставчици, клиенти, фирми и куриери чрез CRM модулът, изграден в системата;
 • Асемблиране, производство с рецептурник, планиране или изграждане на индивидуални решения;
 • Имате достъп до справки в реално време, за да следите развитието на Вашия бизнес във всеки един момент;
 • Надеждни архиви от доставки, оферти,продажби, фактури и други
 • Получавате бърз начин за намиране на съответен документ;
 • Имате възможност да продавате през вградения онлайн магазин, ПОС терминал или свързващите модули с eBay, Amazon и други.

 

Достъп до ERP софтуер

 

ERPсофтуер

 

VAiOS ERP софтуер, работи чрез достъп на потребителя до неговия акаунт. Отново сигурността е подсигурена чрез SSL комуникацията, влагана във всеки продукт на VAiOS, което подсигурява надеждна защита на най-високо ниво.

Достъпът до всеки VAiOS ERP софтуер е през интернет, което улеснява процеса на поддръжка, защото не налага посещение на обекта, а всичко може да се случва от разстояние с технологии от 21 век. След като въведете в адресната лента на  браузъра ви,  електронния адрес на вашият ERP софтуер, влизате в системата с вашето „потребителско име” и „парола”.

 

 

 

Табло за управление-Dashboard на ERP софтуер

 

Таблото за управление(Dashbord-ът) на VAiOS ERP софтуер е многофункционален начален екран. С един поглед можете да разберете всичко случващо се с вашия бизнес. Там имате различни по вид графики. Всеки отделен акаунт може да бъде с различен достъп до данни, което се определя от позицията на служителя в организацията. Според достъпа до данни на всеки акаунт, изобразяваните графики имат различна конфигурация и предназначение. Те могат да дават необходимата за служителя информация за неговата дейност или отговорностите му в организацията. Визуализацията на dashboard-a зависи и от това през какво устройство достъпвате до профила си: персонален компютър, таблет или смартфон.
Освен графиките и цифровите стойности, който ви предоставя Dashbord-ът на ERP софтуер, вие имате възможност и да правите анализи за развитието на бизнеса за избрани от вас периоди.

Възможности и управление на ERP софтуер

 

Поредицата от менюта на модула, ви дават огромни възможности да обследвате и настройвате всички физически детайли на обекта, отразени в софтуера като например:

Потребители на софтуера

Можете да създавате профили на вашите служители, които ще оперират с ERP софтуер системата.През една обща web-базирана платформа могат да работят едновременно неограничен брои хора. За да не нарушават йерархичните процеси в бизнеса или организацията, в софтуера има възможност за всеки потребител да бъде определено собствено ниво на достъп. Това става от меню „Потребителски групи”;

Продукти и Категории, Склад, Контрактор

Можете да управлявате  различни функционалности за подреждане на вашата продуктова гама, да въвеждате и търсите продукти като ги селектирате по характеристики. Да обработвате информацията за складовите продукти и наличности, като имате възможност за неограничен брой складове, заприхождаване по складове, трансфериране между складовете и ревизиране по складове и други;

Ревизии на складовите наличности

Всеки бизнес периодично се налага да извършва ревизии на наличностите си, за да отстранява натрупани количествени грешки, да извършва корекции в тях и както и да проверява лоялността на служителите си. VAiOS ERP софтуер има опцията да прави ревизии;

Архив на извършените ревизии

Софтуерът съхранява и база данни на извършваните ревизии, за да можете да следите тенденциите на
разминавания между извършените и въведените наличности и с тази информация да анализирате и подбирате следващите си бизнес стъпки;

Контрактор

През този модул вие въвеждате база данни за вашите клиенти и партньори, с които впоследствие ще имате бизнес взаимоотношения, преминаващи през софтуера, като поръчки, продажби и фактуриране;

API – Прехвърляне на данни от/към ERP софтуер

Тази опция може да ви спести продължителното ръчно въвеждане на данни като осъществи връзка между
софтуера и конкретно устройство. След това, може да прехвърли готова база данни, от външното устройство. Чрез API опцията имате възможност да прехвърляте данни от други устройства към базата данни на софтуера, както и да изтегляте база данни от софтуера на друго устройство;

Клиенти

Можете да добавяте клиентите на вашия бизнес, можете да виждате списъка с вашите клиенти. Това меню Ви позволява да проследявате, коригирате или обновявате списъка. Менюто разполага с инструменти за търсене и сортиране на данните. Софтуерът разполага също с бутон „Export”. Посредством него можете да вадите базата данни за клиентите в различни формати: excel, pdf и други; като впоследствие да ги използвате в различни софтуери или ги принтите при необходимост от различен анализ.

Доставчици

С меню „Доставчици” имате поглед върху фирмите, с които си партнирате и които доставят стоки или услуги за Вашия бизнес. След като бъдат въведени данните в ERP софтуер-a, Вие можете да следите, заявките, доставките и разходите за бизнеса си.

Заявяване на куриер

Тук имате възможност да въвеждате база данни за куриери, а в последствие да обвържете софтуера с куриерска платформа, за да можете да заявявате куриери директно чрез меню „Заявки”

Управление на повече от една фирма с ERP софтуер

VAiOS ERP софтуера има възможност да менажира повече от една фирма. Това Ви дава възможност вместо да влизате в различни акаунти за всяка отделна фирма, която управлявате, достатъчно е да изберете от падащото меню към коя фирма се отнася това, което подготвяте: оферти, поръчки, продажби, фактуриране и т.н. Разпределението на фирмите не е според акаунтът, от които се работи, а се извършва, за всички фирми едновременно. Преди финализиране на конкретния процес трябва да избере от падащо меню фирма, през която да се извърши конкретната дейност.

Изпращане на фирмен e-mail

Можете да изпращате имейли до клиенти и партньори (доставчици), като използвате изградената база данни от менютата.  Така си осигурявате и наблюдавана комуникация на служителите си с клиенти и доставчици.

Продажби

Това е модулът във VAiOS ERP софтуер, който се занимава с най-ангажиращата част от бизнеса, а именно обслужването на клиентите. През този модул можете да отправяте оферти към настоящи и потенциални клиенти. Да правите продажби и издавате фактури за осъществените продажби. Също така може да получавате анализи на финансовите и количествените параметри от осъществените сделки, както и наблюдение на архива от сделки и издавани фактури.

ЧАТ функция през ERP софтуер

Чат системата е най- иновативния ни модул. Тя не е просто онлайн разговори между потребителите на системата, а съвкупност от различни функционалности.

Ползи и предимства на ERP софтуер

 

При създаването на VAiOS ERP системата и нейния интерфейс, ние заложихме на поредица автоматизации за
всеки бизнес. Софтуерното автоматизиране на процесите във вашата компания ви позволява да определите:

 • Силните и слабите ви места на бизнеса,
 • къде има нужда от повече хора, обучения;
 • както и други методи за подобряване на работата.

Със автоматизацията на бизнес процесите можете да виждате всяко забавяне в работата на служителите ви.

Получавате ясна представа за средствата, които изразходвате и получавате, както и възможностите за тяхната оптимизация. Служителите на компанията ще имат най-добрия метод за проверка на качеството и подобряване на работната си среда. ERP софтуерната система не може да бъде манипулирана от работниците Ви и по този начин Вие ще следите какво реално се случва на всяко едно ниво (във всеки отдел) на компанията.

Автоматизираните процеси пък ще подпомогнат счетоводството, човешките ресурси и другите ви отдели. Благодарение на това, че всички документи, транзакции и процеси се пазят на едно място, вие имате бърз и лесен начин да откривате и съхранявате информация. Това от своя страна спестява време, усилия, средства, хартия. Това, че сме производител на софтуерни решения прави системите ни изключително гъвкави. Възможно е обединение на различни модули за управление на бизнеса и комбинирането им със системи за контрол на достъпа и работното време, автоматизация на офиса, производството и предприятието. Работата в единна среда позволява различни извадки, лесен и достъпен контрол и мониторинг.

За да научите къде намират приложение съвременните системи за контрол на достъп и работно време, какво осигуряват и какви проблеми решават прочетете нашата статия- Необходимост ли са съвременните системи за контрол на достъп и работно време?

Ако искате да ви помогнем за оптимизацията и софтуерното обезпечение на вашия бизнес или се нуждаете от консултация и допълнителна информация, не се колебайте да  свържете се с нас. Можете и да ни оставите запитване като натиснете бутона -„Поискай оферта“ на началната ни страница. Нашите мениджъри с удоволствие ще Ви посъветват и ще помогнат при избора на най-добрия вариант подходящ за вашия случай.