За Vaios - Vaios

За Vaios

нашата история

КАК СМЕ СТИГНАЛИ ДО ТУК?

ОСНОВАВАНЕ Veldim

2009

Компанията започва своето развитие под името Veldim през 2009 г. във Варна с основна дейност електроинсталации.

РАЗВИТИЕ

2011

Поетапно фирмата се развива и започва да се занимава със системи за сигурност, климатични системи и вентилация.

VAiOS

2013

Veldim открива свое производство с марка VAiOS - Veldim All in One Solution, под която се произвеждаме системи за сигурност, контрол на достъп, автоматизация за сгради, smart home системи, електроника за автоматизация, разработка на софтуер.

В НАШИ ДНИ

2024

Вече 15 години брандът VAiOS се развива и зад него в момента стоят няколко фирми и сдружения. Имаме офиси в България и работим по редица международни проекти извън България.

КАКВА Е
НАШАТА МИСИЯ

Това, което правим и към което се стремим е да произвеждаме и внедряваме все повече нови технологии в бизнеса и домовете на хората. Технологичният напредък е неизбежен и със сигурност няма да подмине България. Нашата цел е да изпреварим събитията и нещата да тръгнат от тук към света, а не обратното.

КАКВО НИ ВДЪХНОВЯВА И СТИМУЛИРА ДА ПРОДЪЛЖИМ НАПРЕД

Вдъхновява ни главно решаването на проблеми, които нашите клиенти имат. Те са от всякакво естество – сигурност, повишаване на печалбата, автоматизиране и оптимизиране на процеси. Всеки реализиран проект за нас е една победа. Друг стимул определено е желанието ни марката Ваиос да стане разпознаваема марка в световен мащаб.

кои сме ние

Нашият екип

ДИМИТЪР TОДОРОВ

CEO

Създаването на Компанията беше първата ми цел, с годините започнах и останалите си мечти да ги превръщам в цели и с всеки работен ден да ги изпълнявам последователно. Финалната линия за мен ще е да остана на този свят завинаги като успял човек.

СТАНИСЛАВ ФИЛИПОВ

Търговски директор

Не е достатъчно да предлагаш добри продукти, за да направиш една компания успешна. Всичко се гради на добри човешки взаимоотношения. Бизнесът не прави изключение.

Георги Малаков

Главен софтуерен разработчик

Полина Петрова

Административен директор

Марка

Какво е VAiOS?

Това което градим вече над 15 години сме го пресъздали в марка VAiOS. VAiOS е съвкупност от фирми и сдружения който имат за цел да развиват и разпространяват марка VAiOS. С течение на годините и все и с нарастването на доверието към марка VAiOS изградихме система с която да изпълняваме и качествени услуги и навременни доставки. Марка VAiOS вече е световно разпознаваема и това е едно от големите ни постижения.

УСПЕХЪТ

ПРИЗНАНИЕ ЗА РАБОТАТА НИ

Като най-голям успех можем да посочим намирането на правилна система на работа. От производствения процес, през администрацията, до търговските взаимоотношения и реализацията в чужбина. В развитието сме се научили на много неща от грешките си и нерядко сме плащали твърде висока цена за това обучение. Трупането на опит, това е най-големия успех. А като физическо изражение цялата 2015 година. Тогава завършихме интересни международни проекти, получихме и много награди и признания.

Партньори

ЗАЕДНО С ТЯХ

какво казват за нас

Мнения от клиенти

За нас всеки изпълнен обект е една победа. Референциите, които получаваме са писмено доказателство за успешните партньорства, които създаваме. Работим с най-големите и реномирани строителни фирми в България. Изпълняваме проекти на българска територия и в чужбина. Искаме да благодарим на всички наши клиенти и партньори за доверието, което са ни гласували. Щастливи сме, че сме го оправдали.

Светлозар Рангелов
Главболгарстрой АД - Косово

Професионално изградена DMS система с висококвалифицирани специалисти и вложени много качествени материали - Благодарим!

Пламен Грандев
Нямуно Банга

Считаме, че разполагат с техника и кадри от високо ниво, и че са квалифицирани да извършват следните дейности: Видеонаблюдение, Контрол на достъп, Пожароизвестяване, Сигнало охранителна система, Електроинсталции

Тодор Торманов
НОИ - СОФИЯ

Перфектно свършената работа всекидневно ни помага за спокойствието на работното място.

Иван Желев
Хидрострой АД

Разполагат с кадри и техника, за да извършват следните дейности: Видеонаблюдение, Контрол на достъпа, Пожаройзвестяване, Паркинг системи, които са изграждани и на наши обекти

Светла Иванова
Бензиностанции „Петрол"

Изключителни професионалисти, с които се работи с удоволствие. Изграждането на система за видеонаблюдение на нашите обекти се получи професионално и качествено.

Сирма Гичева
Стар Пропърти Мениджмънт

Оправдаха гласуваното им доверие. С удоволствие бихме препоръчали компанията, като надежден и коректен партньор

Татяна Димитрова
Метал Флейт Интернешънал

Считаме, че разполагат с кадри и опит в изграждането на външно осветление и видеонаблюдени, и с удоволствие препоръчваме компанията, като надежден и коректен партньор

Момчил Георгиев
Автоматизация на къща

След направената от компанията автоматизация, и имплементираното машинно самообучение в системата, разходите на електроенергия се понижиха драстично.

Хамит Кубин
Умна баня в Брюксел

След изграждането на системата загубите от разход на топла вода намаляха драстично. Това стана възможно благодарение на системата умна баня на VAiOS

Имате въпроси?

Какви гаранции на системата ще получа ?
Колко време ще отнеме мотажа на един Умен дом ?
Какви са условията за поддръжка ?

СВЪРЖЕТЕ СЕ