Centryl - Vaios

Centryl

Софтуер

Centry е фреймуърк (Framework) платформа, на която стъпват нашите софтуерени продукти.

Софтуерните възможности на разработената платформа на практика са неограничени.

Когато започнахме разработките на софтуера си искахме преди всичко да е удобен за използване. поради тази причина една от иновациите, които въведохме, е да работи в web-среда. Целият контрол, достъпване и мониторинг се извършва чрез потребителско име и парола, с които клиента може да управлява системата от всяка една точка. Достатъчен е интернет достъп, което след развитието на 3G и 4G, а скоро и 5G мрежите за мобилните устройства, вече не е проблем.

Запитахме се обаче: „Какво ще се случи, ако авария при интернет доставчика или друг проблем прекратят интернет връзката?“ Решението, което разработихме е управление на софтуера не само в on-line среда, но и в off-line, чрез локалната мрежа на самата хардуерна и софтуерна система.

Разработването на софтуерен продукт, следящ сигурността и управлението на лична собственост, ни показа още един проблем, с който трябваше да се справим.

Живеем в епохата на интернет, епохата на социалните мрежи, но и епохата на киберпрестъпленията. Как да направим предлагания от нас софтуер не само сигурен, но и предпочитан от клиентите?

Решението дойде от факта, че работим с едни от най-добрите софтуерни разработчици не само в България, но и в Европа. Той изгради фреймуърка на Centryl в web среда и я подсигуриха с SSL комуникация. SSL комуникацията е софтуерна защита, използвана от банкови и други финансови институции за максимална сигурност на техните софтуерни продукти. Този тип SSL защита превърна софуера в предпочитана опция за все повече клиенти в България, на Балканите и в Европа.

Днес една от най-необходимите и бързо развиващи се сфери в областта на бизнеса се явява мониторинга и управлението му от разстояние, използвайки smart устройството в джоба си. Именно web-базираната платформа на софтуера и гъвкавостта на хардуера ни дават възможност да предоставим продукт и услуга от бъдещето, но в настоящето.

Демо софтуерни продукти :

 • ERP софтуер

  ERP системата, която предлагаме е базирана на  фреймуърк (Framework) „Centryl“. Тя е калуд базиран бизнес софтуер, който синхронизира всички бизнес процеси. Възможностите на системата са:  заприхождаване на стока в неограничен брой складове, както и пълен контрол над наличността. Поддържате връзка с Вашите доставчици, клиенти, фирми и куриери чрез нашия CRM модул. Асемблиране, производство с рецептурник, планиране или

  НАУЧИ ОЩЕ
 • контрол на работно време

  Софтуер за контрол на достъп и работно време

  VAiOS SAS (Smart Automation Software) е софтуер, който обединява ERP системата като основа и софтуер за контрол на достъпа и работното време.

  НАУЧИ ОЩЕ
 • спортни зали

  Софтуер за спортни зали и фитнеси

  Софтуерът за спортни зали и фитнеси е базиран на феймуърк (Framework) „Centryl“.Системата има много функции, според модулите може да направите SMART спортна зала / фитнес зала. Към системата може да се добави и ERP системата ни, която разширява функционалността.

  НАУЧИ ОЩЕ
 • Хотелски софтуер

  Web промени света и ние с нашият хотелски софтуер правим същото за хотелиерите. Хотелският софтуер, който предлагаме е също на модулен принцип и той не прави изключение от другите наши продукти. Софтуера също е базиран на фреймуърк (Framework) „Centryl“, а хардуера е гъвкав и иновативен. В демото може да се видят основните компоненти на системата хотелски софтуер,

  НАУЧИ ОЩЕ
 • сградна автоматизация

  BMS / DMS софтуер

  Сградната автоматизация и по точно BMS/DMS системи са един от основните продукти на нашето производство. Тук отново стъпваме на наш хардуер и софтуер под фреймуърк (Framework) „Centryl“. В демото може да се види големият брой системи, които могат да се обединят. Същевременно, това че сме производители, ни дава гъвкавост. Всеки наш продукт е съобразен с клиента

  НАУЧИ ОЩЕ

Имате нужда от помощ?

СВЪРЖЕТЕ СЕ