Centryl - Vaios

Centryl

Софтуер

Centry е фреймуърк (Framework) платформа, на която стъпват нашите софтуерени продукти.

Софтуерните възможности на разработената платформа на практика са неограничени.

Когато започнахме разработките на софтуера си искахме преди всичко да е удобен за използване. поради тази причина една от иновациите, които въведохме, е да работи в web-среда. Целият контрол, достъпване и мониторинг се извършва чрез потребителско име и парола, с които клиента може да управлява системата от всяка една точка. Достатъчен е интернет достъп, което след развитието на 3G и 4G, а скоро и 5G мрежите за мобилните устройства, вече не е проблем.

Запитахме се обаче: „Какво ще се случи, ако авария при интернет доставчика или друг проблем прекратят интернет връзката?“ Решението, което разработихме е управление на софтуера не само в on-line среда, но и в off-line, чрез локалната мрежа на самата хардуерна и софтуерна система.

Разработването на софтуерен продукт, следящ сигурността и управлението на лична собственост, ни показа още един проблем, с който трябваше да се справим.

Живеем в епохата на интернет, епохата на социалните мрежи, но и епохата на киберпрестъпленията. Как да направим предлагания от нас софтуер не само сигурен, но и предпочитан от клиентите?

Решението дойде от факта, че работим с едни от най-добрите софтуерни разработчици не само в България, но и в Европа. Той изгради фреймуърка на Centryl в web среда и я подсигуриха с SSL комуникация. SSL комуникацията е софтуерна защита, използвана от банкови и други финансови институции за максимална сигурност на техните софтуерни продукти. Този тип SSL защита превърна софуера в предпочитана опция за все повече клиенти в България, на Балканите и в Европа.

Днес една от най-необходимите и бързо развиващи се сфери в областта на бизнеса се явява мониторинга и управлението му от разстояние, използвайки smart устройството в джоба си. Именно web-базираната платформа на софтуера и гъвкавостта на хардуера ни дават възможност да предоставим продукт и услуга от бъдещето, но в настоящето.

Демо софтуерни продукти :

 • ERP система

  ERP системата, която предлагаме е базирана на  фреймуърк (Framework) „Centryl“. Тя е калуд базиран бизнес софтуер, който синхронизира всички бизнес процеси. Възможностите на системата са:  заприхождаване на стока в неограничен брой складове, както и пълен контрол над наличността. Поддържате връзка с Вашите доставчици, клиенти, фирми и куриери чрез нашия CRM модул. Асемблиране, производство с рецептурник, планиране или изграждане на индивидуални решения. Имате достъп до справки в реално време, за да следите развитието на Вашия бизнес във всеки един момент. Надеждни архиви от доставки, продажби, фактури и други. Получавате бърз начин за намиране на съответен документ. Продавайте през вградения онлайн магазин, ПОС терминал или свързващите модули с Ebay, Amazon и др.

  ВИЖ ДЕМО
 • контрол на работно време

  Система за контрол на достъп и работно време

  Системата за контрол на достъп и работно време е изключително лесна за инсталиране. След монтаж на устройствата е достатъчно само да имате връзка с интернет. Благодарение на web базираната си структура можете да следите и променяте системата директно през интернет браузър. Благодарение на модулния принцип системата позволява работа в малки обекти и надграждане до огромни комплекси, бизнес сгради и други. Системата е базирана на наш хардуер и на наш софтуер който е с фреймуърк (Framework) „Centryl“.

  ВИЖ ДЕМО
 • спортни зали

  Система за спортни зали и фитнеси

  Системата за спиртни зали е базирана както всички наши системи на наш хардуер и наш софтуер на фреймуърк (Framework) „Centryl“. Системата разполага с множество функционалности като според модулите можете да направите SMART спорна зала/фитнес. Към системата може да се добави и ERP системата ни която разширява функционалността на на системата

  ВИЖ ДЕМО
 • Хотелска система

  Web промени света и ние с нашата хотелска система правим същото за хотелиерите. Хотелската система която предлагаме е също на модулен принцип и тя не прави изключение от другите наши продукти. Софтуера също е базиран на фреймуърк (Framework) „Centryl“, а хардуера е гъвкав и иновативен. В демото може да се видят основните компоненти на системата като иновативното е това че е web базирана и е достъпна от всяко устройство снабдено с Интернет.

  ВИЖ ДЕМО
 • сградна автоматизация

  BMS / DMS система

  Сградната автоматизация и по точно BMS/DMS системи са един от основните продукти на нашето производство. Тук отново стъпваме на наш хардуер и софтуер под фреймуърк (Framework) „Centryl“. В демото може да се види големия брой системи който могат да се обединят. Същевременно това че сме производители ни дава гъвкавост с всеки наш продукт е съобразен с клиента както от хардуерна гледна точка так и от софтуерна.

  ВИЖ ДЕМО

Имате нужда от помощ?

СВЪРЖЕТЕ СЕ