Контролер VAiOS WAC4 от ново поколение - Vaios

Контролер VAiOS WAC4 от ново поколение

Контролер VAiOS WAC4 е наша сбъдната мечта. Когато основахме производството във VAiOS стартирахме с много мечти. Една от тях бе да дадем на хората многофункционален контролер, приложим в най- различни сфери на автоматизацията. Разработката на контролер VAiOS WAC4 сбъдна тази наша мечта.

Какво е многофункционалният контролер VAiOS WAC4?

VAiOS WAC4 е контролер от най-висок клас с възможност за web-комуникация. Съвременният му дизайн и възможности правят този продукт водещ в своята област. Web-комуникацията дава възможност да се осъществява контакт със системата от всяка точка с достъп до интернет. Възможността да работи и самостоятелно с web-базирания софтуер го прави още по-широко приложим.

контролер

Защо многофунционален?

  • VAiOS WAC4 е многофункционален контролер, разполагащ на хардуерно ниво с 4 релета, което му позволява да управлява до 4 точки едновременно;
  • Опцията за добавяне на разширителни модули (VAiOS R8) дава възможност за управление на неограничен брой релета;
  • Комуникацията с многофункционалният контролер WAC4 може да се осъществи чрез LAN модул с криптирана връзка, като управлението може да бъде през централен сървър (VAiOS MSC) или качено на cloud сървър;
  • Криптираната връзка в комбинация с използваната SSL комуникация в софтуерните продукти осигуряват най-високо ниво на сигурност;
  • Заедно с 4-те си релета контролер WAC4 разполага с 8 програмируеми входа. Това му дава изключително широк спектър на работа.

Контролерът може да управлява 4 релета (4 броя четци VAiOS или продуктите в серията). Също има 4 входове мониторинг на статус или управление на алармени датчици. В комбинация със софтуера, възможностите за автоматизация чрез контролера VAiOS WAC4 контролера стават практически неограничени.

VAiOS WAC4 може да е както контролер за контрол на достъп и работно време, така и да активира и деактивира и други устройства управлявани чрез релетата. Като например ВиК щранговете за автоматизиран контрол на душовете. Именно тази технология приложихме в наши обекти в България и чужбина. Използвахме я при изграждането на първия Smart фитнес у нас и в Брюксел при реализиране на автоматизирана система от душове за реномирана транспортна компания. Може да разгледате проектите ни тук.

Със своите 4 входа за статус VAiOS WAC4 може да автоматизира и превърне в smart версии както СОТ алармени системи,така и други системи в сигурността като пожароизвестяване, пожарогасене,напояване и други.
Повече информация какво представляват контролерите може да намерите тук.

VAiOS WAC4 е контролер от най-висок клас с възможност за web-комуникация. В комбинация със софтуера, възможностите за автоматизация чрез контролера VAiOS WAC4 контролера стават практически неограничени.

Къде намира приложение и в какви обекти може да се използва?

Същите входове могат да бъдат програмирани и към други видове системи като следят показатели: отворена-затворена врата, включен-изключен приемник (лампа, печка, ютия и т.н.).
Искате ли да научите какво представляват Smart Home системите? Прочетете „Smart home система-какво представлява и ползите от нея?“

Самостоятелна работа и комуникация чрез LAN модул

контролерVAiOS WAC4 разполага с възможност за добавяне на LAN модул. Чрез него системата може да бъде наблюдавана и контролирана през web-базирана платформа от всяко място с достъп до интернет. Второто предимство е, че чрез LAN модулът системата може да бъде надграждана с неограничен брой контролери и разширявана, колкото е необходимо. При необходимост или според желанието на клиента LAN модулът може да бъде монтиран стандартно или под ъгъл от 90°. LAN модула и web-базираният софтуер дават възможност да се разгърнат мащабите на автоматизацията не само на съвременно ниво, но и  според въображението на клиента и неговите предпочитания.

Надграждане с разширител

Изграждането на обемни, но стандартни по структура системи налага управлениетос повече от 4 релета и входове, които да следят статуса на единици в контролерсистемите. Контролерът VAiOS WAC4 има възможност за добавяне на разширителни модули (VAiOS R8). Това увеличава параметрите, които менажира контролера до 68 релета в линията на единичен VAiOS
WAC4, т.е. до 8 VAiOS R8 модула. Същевременно разширителния модул разполага с 8 допълнителни клеми, които могат да следят статуси на единиците в системата (аварийни бутони, exit бутони и т.н.) или да се програмират, за да контролират алармени датчици. С възможните 8 допълнителни модула в линията на един VAiOS WAC4 контролер, капацитета достига до +64 проследявания на статуси или управление на алармени датчици.

С какво можем да ви бъдем полезни

Ние от VAiOS можем да проектираме и произведем индивидуални контролери за контрол на достъп за входни врати и работно време спрямо вашите нужди. Ако се колебаете при избора или се нуждаете от консултация и допълнителна информация, не се колебайте да  свържете се с нас. Можете и да ни оставите запитване като натиснете бутона -„Поискай оферта“ на началната ни страница. Нашите мениджъри с удоволствие ще Ви посъветват и ще помогнат при избора на най-добрия вариант подходящ за вашия случай.

Ако искате да научите повече за съвременните системи за контрол на достъп и работно време, прочетете нашата статия- Необходимост ли са съвременните системи за контрол на достъп и работно време?

 

 

Остави Коментар

Имате нужда от помощ?

СВЪРЖЕТЕ СЕ